Verkoop bericht hier (zie header.php)


Verzenden & retouren

Nadat uw bestelling en betaling zijn verwerkt wordt uw bestelling klaargemaakt voor verzending.

Bestellingen voor 16:00 uur die betaald zijn met iDeal worden diezelfde dag nog verzonden. Bij vooruitbetaling via de bank wordt de bestelling verzonden zodra de betaling is bijgeschreven. Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u hiervan automatisch een verzendbevestiging via de email.

Verzendkosten.

Voor Nederland worden bestellingen met een bestelwaarde boven de €50,- gratis verzonden. In de andere gevallen wordt €6,00 in rekening gebracht. Er zijn ook artikelen die in de brievenbus passen. De verzendkosten hiervan zijn: €1,60 of €2,20 afhankelijk van het gewicht. Zending niet in goede staat ontvangen? Mocht een artikel bij aankomst beschadigd zijn dan dient u dit z.s.m. aan ons te melden. Graag ontvangen wij dan enkele duidelijke foto's van het verzendlabel, het artikel en de verpakking(smaterialen). Wij kunnen deze gebruiken om een claim in te dienen bij de vervoerder Dan zullen wij direct een nieuwe zending klaarmaken en afsturen zodat u niet hoeft te wachten op de afhandeling hiervan.

Retouren.

Is het artikel toch niet naar wens? Dan kunt u het uiteraard altijd ruilen of terug doen. Dat kan binnen 3 weken na de aankoopdatum. Voor het retour sturen hanteren wij de volgende voorwaarden;

- Het artikel dient onbeschadigd te zijn.

- Het artikel mag niet gebruikt zijn.

- Het artikel moet (voor zover mogelijk) origineel verpakt zijn.

Voegt u de originele pakbon bij de zending, voorzien van uw rekeningnummer (en eventueel de naam van de rekeninghouder). U kunt het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd terug sturen naar:

Hengelsportbazaar

Makassarweg 81

1335 HW Almere

Let op! U stuurt het artikel altijd voor eigen risico terug. Voor het zoek raken van uw zending of breuk is Hengelsportbazaar niet aansprakelijk. U moet zich dan wenden tot de vervoerder waar u de zending heeft aangeboden.

Terug
Uw ipadres is: 18.212.222.217
Copyright © 2019 Hengelsport Bazaar. Powered by Zen Cart
pb products